Life & Business Coach

Ce este coachingul și cum te poate ajuta?

Am decis să îmi dezvolt și îmbunătățesc abilitățile în zona de coaching, atunci când mi-am dat seama că, de multe ori, clienții cu care lucrez nu au nevoie doar de training, consultanță sau orice altă formă de terapie.

Fiind o adeptă a managementului prin obiective, am realizat că nu întotdeauna obiectivele pe care le setez eu împreună cu clienții corespund nevoilor reale ale acestora. Spun nevoi reale, pentru că nu tot ceea ce pare să fie corect, este cu adevărat ceea de ce are nevoie clientul.

Pentru a nu rămâne în același registru al abordării tranzacționale, am îmbrățișat o altă abordare - transformațională. Acesta presupune trei etape esențiale și începe cu etapa de Conștientizare - atunci când clientul se eliberează de turbulențele care i-au afectat viața personală și viața profesională, astfel are loc tranziția de la o stare reactivă la o stare receptivă a minții în care ești total prezent în ACUM.

Următoarea etapă este cea de obținere a Clarității, atunci când clientul descoperă ce contează cel mai mult, permițându-i ca înțelegerea căpătată să conducă la alinierea intenției cu acțiunea.

Cea de-a treia etapă presupune Alegerea pe care o facem în vederea schimbării. Creezi o structură suport pentru a întări încrederea în decizie și responsabilitatea ca să mergi înainte cu siguranța de sine.

Traversând cele trei etape în ședința de coaching, fie că vorbim despre LIFE sau BUSINESS coaching, clientul conștientizează, obține claritate și alege cum vrea să facă schimbarea de care are nevoie.


Te invit să programăm prima ședință de coaching, accesând formularul de contact, dacă te afli cel puțin într-una dintre situațiile următoare:


1. Nu ai claritate legat de ceea ce-ți dorești, totuși simți că ai nevoie de o schimbare;

2. Știi ceea ce-ți dorești, dar nu știi cum să-ți atingi obiectul;

3. Cunoști bine atât ceea ce îți dorești, cât și pașii cum să ajungi acolo, însă nu poți să acționezi;

4. Vrei să te dezvolți în viață și/sau în carieră;

5. Simți că ai un blocaj;

6. Simți că ai nevoie de mai multă concentrare.


Programează o ședință!