Training

Victoria Bulai lansează

MASTER CLASS urile de Resurse Umane

Cele două cursuri vor acoperi o gamă largă de subiecte relevante pentru persoanele interesate să aprofundeze domeniul resurselor umane.15% DISCOUNT

la achiziționarea ambelor cursuri

Economisești 357 lei!


CUMPĂRĂ ACUM!

Servicii de training pentru:


Comunicare


Lipsa de comunicare este sursa majoră a conflictelor în toate domeniile vieții. Prin contrast, comunicarea eficientă stă la baza relațiilor sănătoase.

Vom dezvolta abilități cu privire la:

• ascultarea activă;
• folosirea tipurilor de limbaj;
• dărâmarea barierelor în comunicare;
• oferirea de feedback & feedforward.
Limba Engleză

pentru adulți, One-2-one și Corporate

Globalizarea a creat nevoia cunoașterii unei limbi universale. Cunoașterea limbii engleze la nivel avansat aduce plus valoare calității tale de profesionist, indiferent de domeniul în care activezi. Cunoștințele șubrede, sau lipsa cunoștințelor de limbă engleză, chiar dacă ești un bun profesionist în domeniul tău de activitate, îți reduc semnificativ șansele de reușită. Vom indentifica împreună nivelul cunoașterii limbii engleze, apoi vom stabili un program personalizat de învățare, astfel încât limba engleză să devină un instrument ușor de manevrat atât la serviciu, cât și in momentele de recreere.


Testimoniale cursanţi:

 • Dan
  "Căldură". La început nu am fost foarte optimistă deoarece sunt o persoană foarte aglomerată și nu credeam că reușesc să mă deschid. Dar profesionalismul doamnei VICTORIA BULAI a reușit să mă facă să mă descopăr și să îmi pun în ordine și lumină ceea ce era în haos și întuneric.
  Dan
 • Bogdan
  Bucuria petrecerii într-un cadru de continuă învățare, profund relaxant. Aceste zile au accentuat cunoștințele generale, le-a sitetizat și am rămas profund impresionat de cât de multe pot face pentru a progresa atât la nivel personal, cât și la nivelul companiei. Este un curs foarte bine structurat, captivant și pentru mine a trezit un interes de a cunoaște cât mai mult, desigur, obiectivul meu fiind să reușesc pe viitor să mă descurc la nivel profesionist în a atrage cât mai mulți clienți, de a-i mulțumi, de a avea câștig de ambele părți și de a colabora continuu. Sunt mândru că am avut ocazia să particip la acest training!
  Bogdan
 • George
  Participarea la un astfel de curs nu este benefică doar pentru a excela în vânzări, ci și pentru dezvoltarea personală.
  George
 • Georgiana
  Urmând acest curs pot spune cu sinceritate că am descoperit adevărata cauză a blocajului meu profesional, mi s-au luminat căile, mi s-a deschis mintea și, cu drag, chiar dacă nu este un curs ieftin :), l-aș repeta. Trainerul este excepțional, foarte bine pregătit, își exprimă foarte bine cunoștințele, are o carismă aparte și este foarte elegantă.
  Georgiana
 • Catalina
  Sunt încântată de acest curs. Am învățat și am descoperit lucruri noi atât despre domeniul vânzărilor, cât și profesional. Este un curs care m-a făcut mai încrezătoare în ceea ce fac, care mi-a oferit emoții dar și foarte multe bucurii. În plus, cred că este foarte important ca atunci când participi la un astfel de curs, persoana care te pregătește (care este foarte deschisă, mereu cu zâmbetul pe buze și te ajută să înțelegi foarte bine ceea ce faci), dar și grupul pe care-l întâlnești și cu care legi relații pe viitor (a fost un grup cu oameni frumoși, dornici să împărtășească cu tine sentimente și trăiri din domeniul lor). Mulțumiri Victoriei și echipei!
  Catalina
 • Silvia
  La început am avut emoții și am crezut că nu o să mă pot integra. Zilele au trecut și m-am obișnuit și acum parcă aș mai vrea. Doamna Victoria este omul potrivit la locul potrivit.
  Silvia
 • Florentina
  M-am simțit foarte bine și mi-a plăcut modul în care s-a desfășurat acest curs. Atmosfera foarte relaxantă, cadru prietenos, care împreună cu informațiile de calitate, m-au ajutat să învăț/evoluez într-un mod plăcut. A fost o îmbinare armonioasă între asimilarea informațiilor noi și utile și petrecerea unui timp de calitate între oameni prietenoși.
  Florentina
 • Alexandru
  Vă mărturisesc că nu am venit la acest curs din propria inițiativă și cumva nu prea m-a încâtntat această idee, deoarece vedeam în vânzători o persoană care vrea doar să trișeze și să aibă doar ei de câștigat. Ei, bine după aceste 4 zile minunate, pline de informații corecte și multe exerciții de aplicabilitate, recunosc că au început să îmi placă vânzările și aș accepta din partea conducerii mele și postul de agent vânzări. Vă mulțumesc!
  Alexandru
 • Sebastian
  Este un curs necesar oricărei persoane, indiferent de domeniul în care lucrează. Consider că ceea ce se învață la acest curs, trebuie să facă parte din cultura generală a tuturor. Informațiile dobândite după această experiență mă vor ajuta să merg cu o altă încredere și pregătire la orice vânzare sau negociere.
  Sebastian
 • Andrei
  În aceste 4 zile am acumulat informații cu un grad înalt de utilitate atât în vânzări, dar și în viața de zi cu zi. Am cunoscut oameni minunați cu care am împărtășit idei, emoții, experiențe trăite.  Plec de aici cu sentimentul de PUTERE!
  Andrei
 • Ioan
  Curs interactiv, te trece prin toate stările, de la cădere la extaz. Mii de aprecieri pentru TRAINER.
  Ioan

Ce mai aștepți? Sunt sigură că ai găsit câteva motive pentru care să lucrăm împreună!


Contacteaza-mă acum!